Duisternis van de ziel (en andere praat)

Voor ik een mini-tekstje deel over de nacht een kort bijpraat momentje ☕️.

  • Ik snap niks van Tiktok. Dus ik kloot in mijn vrije tijd wat aan. Je volgt me hier.
  • Al bijna twee jaar ben ik bezig met de ‘geestelijke’ opvolger van mijn boek Vrouwen die Charlie haten. Al zal het niet over Charlie gaan. Ik heb al meer dan 500 pagina’s geschreven, waardoor ik bezwijk onder mijn eigen ambitie. Ik heb besloten een groot deel van de scènes eruit te halen en later dit jaar als korte verhalen via deze vijfdaagse mail te gaan delen 🤙🏻.
  • Dat voelt als een opluchting. Nu hoef ik maar twee verhaallijnen tot een goed einde te brengen. Ik deel af en toe zinnen uit het verhaal via Twitter.
  • Ik ben mijn boek Vrouwen die Charlie haten aan het voorlezen als spraakbericht. Ter promotie van het zesjarig bestaan van het boek. Maar niet als luisterboek. Nee. Ik lever tijdens het lezen live commentaar. Op de zinnen en scènes. Mijn doelstelling was elk hoofdstuk één spraakbericht. Maar op dit moment zit ik op een pagina per spraakbericht 🤣. Ik deel binnenkort via de exclusieve petje.af-feed de eerste afleveringen. Alleen voor superfans en engelen. Een tijdje later zal ik het ook op Spotify zetten voor de rest van de wereld.
  • Personal branding. Kent u die term? Nou ik krijg er altijd beetje jeuk van op hele vervelende plekken. Maar ik ben ook op missie. Namelijk de wereld duidelijk maken dat je van je tragedie kunst moet maken. Mijn vrijdag-tool-tip-mails herschrijf ik tot LinkedIn-posts. Wellicht vindt een corporate-manager het op een dag interessant en betaalt me vijfduizend euro om een middagje aan mensen in overhemden te vertellen dat ook zij wat met hun tragedie moeten doen 🤡. Tot die tijd. Voeg me gerust toe als connectie op LinkedIn.
  • Goed. Hieronder wat snippets van het boek dat maar niet af komt.
twitter profile avatar
tomson darko van psychokiller

Twitter Logo
@killer_psycho
Is dat wat we zijn? Twee individuen die elkaars lichamen zo goed aanvoelen? Maar onze zielen die elkaar niet kunnen begrijpen?
January 12th 2022
1
Retweets
5
Likes
twitter profile avatar
tomson darko van psychokiller

Twitter Logo
@killer_psycho
Wees lief voor jezelf. ⁠ Maar ik wil alleen maar lief voor jou zijn.⁠
January 15th 2022
1
Retweets
1
Likes
twitter profile avatar
tomson darko van psychokiller

Twitter Logo
@killer_psycho
Je eenzaamheid gaat meer spreken als de lampen gedimt zijn en de alcohol je in een roes wiegt.
January 15th 2022
0
Retweets
2
Likes

En dan nu het hoofdgerecht van de maandag.

Liefs,

Tomson

Duisternis van de ziel

Tussen slapen en waken in.
Tussen licht en donker.
Waar ik te krachteloos ben om op te staan.
Te helder van geest om in slaap te vallen.
Het tijdstip waarop de geesten uit het verleden, heden en de toekomst me bezoeken.
In willekeurige volgorde.

Ik laat het over me heenkomen.

Uitdrukkingsloos staren naar mijn wekker, zonder dat ik de getallen registreer.

De geesten dansen in mijn hoofd.
Als een theaterstuk.
Met mezelf in de hoofdrol en als publiek.

Het moment waarop ik denk: ‘Ik ben verloren.’
Dan komt het licht.

Ze hebben gelijk: het meest donkere uur van de nacht is altijd vlak voordat de zon opkomt.

In het pikdonker vind ik de ware aard van mijn angsten en verlangens.
In de duisternis van mijn ziel zuiver ik mijn gevoelens en wensen.
Deze nachten geven me een nieuw paar ogen voor de dag.

Alsof ik ben herboren.
Tot de volgende nachtelijke crisis.

Voor ik een mini-tekstje deel over de nacht een kort bijpraat momentje ☕️.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
tomsondarko
Ik doe het altijd met condoom en gebruik nooit drugs.