Dit vinden anderen ervan

Ik heb in augustus een aantal fans gevraagd om een eerdere versie van mijn aankomende boek ‘Ze gingen samen het toilethokje in.mp4’ te lezen.

Dit waren hun reacties:

Wow……… Wat een super goed boek!!! Echt heel goed. De angst voor het middelmatige, geen idee hebben wat je kan aanrichten, het constant ontregelen van je eigen leven, maar ook dat van vrienden. Pijnlijk accurate beschrijving van hoe het leven kan zijn. We krijgen wat we toelaten. Een advies wat iedereen die opgroeit in deze wereld nodig heeft.

-Nienke

Je word enorm meegesleept en het boek blijft je verbazen elke bladzijde weer. Een boek dat je meeneemt in het verhaal van Jordy. Een verhaal dat je meesleept vanuit zijn belevenis en dat je mee laat leven vanuit je eigen gedachten en gebeurtenissen. Herkenbaar en toch zo anders. Een typische schets van de tijd waarin wij nu leven. Een typische schets van deze generatie.

-Vera

Ik zat gekluisterd aan mijn telefoon, het pdf bestand te verslinden. Vanaf moment 1 word ik geïntrigeerd door Paul, waarvan we er allemaal 1 kennen. Zo’n gozer die toen ik 17 was het allemaal beter zou weten. Zijn hele houding en manier van doen, van die louche gasten die horloges verkopen. Jordy daarentegen is degene waar ik het meest verband mee voel. 17, onzeker in zekere in, snakt naar genegenheid van de dames. Maar zeker niet dom. Ieder dumpt zijn of haar problemen bij Jordy, waardoor Jordy meer weet van iedereen dan ze denken. En schitterend hoe je de slangenkuil genaamd vriendschap schetst van jongeren in hun beginnende adolescentie. Hormonen die door ieders lichaam razen en zorgen voor intriges en bedrog, waarbij alcohol en softdrugs de katalysator zijn. Iedereen die ooit is wezen stappen kent die avonden van bloed, zweet en tranen.

Nino

Ik vind het indrukwekkend hoe je zulke klootzakken op papier hebt weten te zetten waar ik toch steeds verder over wil lezen.

-Andrea

Je bestelt mijn boek Ze gingen samen het toilethokje in.mp4 in mijn webwinkel. Ik verstuur ze vanaf 11 november.

Groet,

Tomson

tomsondarko
Ik doe het altijd met condoom en gebruik nooit drugs.