Een einde heeft altijd een begin

Lieve jij,

Je hebt me verrast. Dat je me elke dag wil lezen en of naar me wil luisteren. Op de een of andere gekke manier verwacht ik dit nog steeds niet. Dus dankjewel! Voor je liefde.

Ik kan al een paar dagen nauwelijks slapen van enthousiasme. Ik heb zoveel gave, diepe, grappige, ontroerende, duistere en hoopvolle teksten gemaakt. Voor jou! Niemand anders.

Ik stuur je zondag 3 januari mijn eerste deel over de afgelopen 10 jaar psychokiller toe. Het verhaal is vermengd met mijn persoonlijke verhaal van de afgelopen tien jaar. Het waren oorspronkelijk zes e-mails. Maar ik ben er nog steeds mee bezig. Dus ik vrees dat het er minimaal tien gaan worden.

Ik ga ze waarschijnlijk elke zaterdag of om de zaterdag versturen.

Ter promotie van mijn dagelijkse e-mails, verstuur ik de eerste week mijn e-mails naar iedereen die op mijn e-maillijst staat. Daar start ik maandag 4 januari mee tot en met zondag 10 januari. Vanaf maandag 11 januari zijn we dus echt alleen.

Dit klinkt misschien gek. Ik heb het ook zitten typen in de e-mail die je zondag 4 januari krijgt. Maar het voelt bevrijdend dat er slechts een handjevol mensen mijn woorden meeleest, in plaats van het grote wereldwijde web.

Tot slot. Ik hoop dat 2021 je gaat brengen wat je hoopt. Je kan me altijd e-mailen of appen. Ik klets graag met je.

Blijf obscuur.

Liefs,

Tomson

Built with ConvertKit

tomsondarko
Ik doe het altijd met condoom en gebruik nooit drugs.