Ik heb wat te bekennen

Ik heb wat met je te delen. Ik hoop dat je het aankan. Dat het aan je verwachtingen voldoet. Ik heb hier twee jaar aan gewerkt…

Mijn nieuwste boek is af. Het heet: ‘Ze gingen samen het toilethokje in.mp4’. Het gaat over de gevolgen van een seksvideo en de invloed daarvan op een vriendengroep.

Ik heb de afgelopen zes maanden met een aantal taalnazi’s de teksten gecorrigeerd. De huisdesigner van psychokiller Matthieu Pietersen heeft de afgelopen weken keihard gewerkt aan de art rondom het boek.

De komende weken vertel ik je alles hierover. Waar het over gaat, wat dit over mij zegt, waar de inspiratie vandaan komt. Ook geef ik een sneak preview: ik ga voorlezen uit het boek. En ik heb alvast mijn vijf trouwste fans gevraagd om een eerdere versie van het boek te lezen. Ik zal hun reacties met je delen.

Ik mail je vanaf nu elke woensdag. De nieuwe blogreeks ‘uitbraak’ zet ik even op pauze tot halverwege november.

Oké. Leuk Tomson. Maar wanneer komt dat boek dan?

Nou. In oktober begint de voorverkoop. Mensen die mijn mail ontvangen, krijgen de eerste kans om het te bestellen. Hoe eerder, hoe beter. Ik houd nog even geheim wat erbij komt.

Waarom een voorverkoop? Ik doe psychokiller alleen. Ik heb geen uitgever die achter me staat. Ik geef het boek in eigen beheer uit. Als jij het boek in de voorverkoop bestelt, geef je mij voldoende tijd het in te pakken en het boek op hetzelfde moment naar iedereen te versturen.

Ik wil je daarom vragen iets te doen. Als je nu al zeker weet dat je het boek in oktober gaat kopen, wil je dan op onderstaande link klikken? Dit geeft mij een indicatie hoeveel boeken ik alvast kan bestellen.

Je helpt me hier enorm mee. No strings attached.

JA, IK GA HET BOEK SOWIESO KOPEN.

Vanaf november ligt het boek in je handen (als alles smooth gaat). Ik houd je op de hoogte.

Nog een persoonlijke noot: net voor de uitbraak van het virus heb ik mijn baan opgezegd om fulltime bezig te zijn met psychokiller. Het boek en de aankomende mailtjes zijn het resultaat van deze extra vrijgekomen tijd.

Ik zal je niet gaan teleurstellen.

Beloofd.

– Tomson

tomsondarko
Ik doe het altijd met condoom en gebruik nooit drugs.