Een excuus is wel op z’n plaats (en ik maak het goed)

Dat is een tijdje geleden. Ik loop al sinds de lancering van mijn boek ZE VOLGT ME NIET TERUG tegen spam-problemen aan. Met name hotmail-gebruikers ontvangen mijn e-mails regelmatig in de junk-box. Heel irritant. Sorry voor degenen die toen zo graag mijn boek met handtekening wilden hebben bij de release. En sorry voor de radiostilte.

Na maanden heen en weer e-mailen met m’n mailprovider zijn we tot een oplossing gekomen. Als deze woorden weer in je spam-folder zitten, reply alsjeblieft, dan kan ik wat haren uit mijn hoofd
trekken.

Ik heb een goedmakertje voor je. Later in deze e-mail meer daarover.

Na een paar maanden mailafwezigheid ben ik er weer. Ik ga de e-mails weer met liefde oppakken. Persoonlijke insights van de man achter psychokiller. En ik ben met iets anders bezig. Ken je DIGITAL LOVE nog? App-gesprekken tussen Noor en Merlijn? Ik wil graag zoiets doen via e-mail. Het wordt heel gaaf. En intens. Het is alleen nog niet af…

Wat wel af is, is een nieuwe blogreeks. Het heet ‘chlamydia’ en alleen dat al laat me lachen. Zondag 12 mei komt het eerste verhaal online. Het gaat over een studentenhuis met drie vrouwen en twee mannen. Wanneer Floris erachter komt dat hij een SOA heeft, zet hij het hele huis op stelten. Ik heb – net als schrijver Kafka – hardop zitten lachen tijdens het schrijven. Het is wat banaler, zoals toen ik in 2011 begon met psychokiller. Het is een kleine ode aan die tijd, maar dan zonder Charlie.

De afgelopen maanden heeft een mini-verhalenreeks gelopen genaamd millennia. Twaalf verhalen over twee personen, opgesloten in een muf kantoorhok.

Ik heb het een jaar geleden geschreven en was er te onzeker over om het te publiceren. Dat klinkt heel gek, maar iets hield me destijds tegen. Ik heb die gevreesde reacties gekregen waar ik al die tijd bang voor was: ‘not my thing’. Maar ik heb ook nog nooit zoveel oprechte uitgebreide hartverwarmende appjes ontvangen. Lezers die me vertelden wat ze over zichzelf hebben geleerd van deze verhalen en dergelijke. Dankjewel voor dat! Ik had nooit moeten twijfelen vorig jaar.

Als je je verveelt: hier beginnen. De laatste is 5 mei online verschenen.

Tot slot: ik heb al een paar jaar de wens om wat met psychokiller-merchandise te doen. Alleen het kwam er niet van.

1. Gebrek aan focus
2. Gebrek aan talent om dit te organiseren.

Dat tweede is een combinatie van perfectionisme en een drang naar controle. Ik ben tot inzicht gekomen dat zo’n instelling me niet verder brengt. Ik kan niet alles (perfect) doen.

Ik heb hulp gevraagd en gekregen en nu is het er: M’n eerste echte psychokiller-merchandise.

Een probleempje: Ik had 75 procent vrouwen-maten besteld. En je raadt nooit wat er toen gebeurde….

Ik heb nu een doos vol mannen-maten.

Ik wacht nu geduldig op de nalevering.

Maar ik heb al wel wat items liggen hier.

Dus als je interesse hebt en ze eerder wilt hebben dan anderen… Sla je slag.

Het is het meest underground kledingstuk ooit. En tijdens de seks het meest ongemakkelijke.

DE SOK. Daarom heb ik er een tekst opgeschreven: ‘nooit genoeg’.

De pagina staat nog op ‘verborgen’ en let alsjeblieft niet op de foto’s. Maar check het ontwerp en je kan ‘m gelijk bestellen. Ik stop er een persoonlijke boodschap bij.

Beloofd.

– Tomson

tomsondarko
Ik doe het altijd met condoom en gebruik nooit drugs.